Kust võtta jõudu aastaks 2014?

Heimar Lenk
, Riigikogu liige (Keskerakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk
Heimar Lenk Foto: Erakogu

Pikad pühad on seljataha jäänud ja argipäev jälle käes. 2014. aasta õnn on meie endi teha. Aga kuidas olla uuel aastal õnnelik ja võidumees? Kust võtta selleks jõudu ja jaksu? Kas riigimehed suutsid meid aastavahetusel helge tuleviku tarvis innustada?

«Ma olen veel piisavalt noor mees ja kuni rahvas mind valib, seni olen ikka erakonna esimees,» jagas vana aasta lõpul oma optimismi raadiokuulajatega Keskerakonna juht ja kohalikel valimistel rekordilised 39 979 häält saanud Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Kosutav kõigile kuulata, kuidas üle kuuekümne aastane rahvajuht kaasmaalastele enesekindlust süstib.

Savisaarest palju noorem mees peaminister Andrus Ansip on uue aasta alguseks tõsisest tõsisem ning kavatseb peagi erakonna ja riigijuhtimise lõpetada. Mart Laar on veel pessimistlikum ja lubas aastalõpu intervjuus meile revisjoni kaela saata. «Eesti on kuidagi märkamatult kaotanud selge sihi,» ütles Laar Eesti Päevalehele ja lisas, et riigi valitsemine vajab uut hingamist, enne seda aga põhjalikku revisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles