Võiduarve jäi napilt avamata

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga/Maks & Moorits võõrustas teisipäeval Balti liigas (BBL) Kasahstanist saabunud Caspiy meeskonda. Valga oli lähedal esimesele võidule BBLis sel hooajal, kuid pidi siiski tunnistama nappi vastaste 56 : 54 paremust, andis teada Eesti Korvpalliliit.

Valga alustas esimest veerandit hästi, saades kerge algedu. Kauaks seda ei jätkunud, kuna seejärel sai ka Caspiy mängu paremini tööle, juhtides pisikesele pausile minnes omakorda 14 : 12. Teisel kümnendil jätkus punktidevaene ja tasavägine mäng. Caspiy suutis siiski hoida pidevalt mõnepunktilist edu, võites poolaja 28 : 26.

Kolmas mänguveerand kuulus kindlalt Valga meeskonnale, kes tuli uuele poolajale vastu palju enesekindlamalt. See tõi neile edu, kuna Caspiy meeskond ei suutnud nende tempoga sammu pidada. Valga meeskond juhtiski enne otsustavat kümmet minutit 44 : 37.

Neljandal veerandajal aga pooled taas vahetusid. Caspiy muutus aina aktiivsemaks ning Valga mehed hakkasid väsima. Võideldi küll lõpuni, kuid tuli tunnistada vastaste nappi 58 : 56 paremust.

Valga resultatiivsemad olid Ferg Myrick 15 ja Kristjan Evart 14 punktiga. Caspiy poolelt tõid Kris Richard 17 ning David Nesbitt 10 silma.

Reedel läheb Valga esindus koduses Alexela korvpalli meistriliiga mängus koduväljakul vastamisi TYCO Rapla meeskonnaga. Valga asub nelja võidu ja üheksa kaotusega turniiritabelis seitsemendal kohal. Rapla meeskond on koha võrra allpool, olles senistest kohtumistest kogunud neli võitu ja kaksteist kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles