Tõrva neiu võitis peapreemia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Solistica» võistlusel pidid teised võistlejad tunnistama Tõrva noore laulja paremust. Tunnustuse pälvis ka võitja Gertu Pabbo juhendaja Novella Hanson.
«Solistica» võistlusel pidid teised võistlejad tunnistama Tõrva noore laulja paremust. Tunnustuse pälvis ka võitja Gertu Pabbo juhendaja Novella Hanson. Foto: Gert Lutter

Tõrva laulustuudio solist Gertu Pabbo võitis üle-eestilisel noorte lauljate konkursil «Solistica 2014» peaauhinna.

Eelmisel nädalavahetusel Kuressaare gümnaasiumis aset leidnud konkursi peapreemia saaja selgus finaalis, kus võistlesid kolme vanusegrupi võitjad, nende hulgas gümnaasiumiastme parim Gertu Pabbo. Noori hindas žürii, kuhu kuulusid Anne Uusna, Mikk Targo, Els Himma, Rolf Roosalu, Kersti Kuusk, Valmer Luks ja Kristel Aaslaid.

Gertu Pabbo ütles, et peapreemia tuli talle suure ja rõõmsa üllatusena, sest kõik konkurendid olid väga head ja kellegi võitu ennustada oli raske. Ka oli neiu, kes varemgi sellel konkursil eakaaslastega mõõtu võtnud, väga rahul korraldusega ja lisas, et see on igal aastal väga tore olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles