Valga Maks & Moorits tuli kaotusseisust välja ja võitis mängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga korvpallimeeskonna mänedzer Antti Vasar
Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane
Valga korvpallimeeskonna mänedzer Antti Vasar Foto: Arvo Meeks/Valgamaalane Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alexela korvpalli meistriliigas kohtusid laupäeva pärastlõunal Valga / Maks & Moorits ning TTÜ KK. Kodumeeskond Valga tegi hea teise poolaja, võites lõpuks mängu napilt 77 : 74. See oli Valgale esimene võit TTÜ üle sel hooajal.

„TTÜ oli alguses enesekindel, kuid lõpuks hakkasid väristama,“ sõnas Valga mänedžer Antti Vasar. „Võõrmängijad peavad olema paremad kui kohalikud, küsivad rohkem raha ja peavad paremini mängima,“ rääkis Antti Vasar Delfi TV-le.

Korvpalliliidu kodulehel on kirjas, et tasavägist mängu jätkus selles kohtumises vaid esimeseks kaheks minutiks. Seejärel sai TTÜ mitu kerget korvi, tehes 11 : 0 vahespurdi ja juhtides pisikesele pausile minnes 26 : 16. Ka teisel kümnendil ei lõppenud Valga kannatuste rada. Meeskond ei saanud kuidagi oma kaitset tööle. TTÜ seevastu ajas mängu väga kiireks, mis tõi neile edu ning poolajaks juhtisid Tiit Soku hoolealused 18 punktiga, seisuks 46 : 28.

Teisel poolajal muutus ka Valga mäng aktiivsemaks. Mängiti meeskondlikumalt ning rünnakul hakkasid visked teed korvrõngast sisse leidma. Siiski oli enne otsustavat kümmet minutit ees TTÜ 54 : 63. Viimane veerandaeg algas Valga jaoks hästi. TTÜ ei saanud enam oma head rünnakut tööle ja Valga kasutas seda enda kasuks ära, jõudes viigini. Sellega kodumeeskonna edu ei lõppenud. Kohtumise viimastel minutitel haaras Valga juhtohjad enda kätte, võites mängu

Võitjameeskonna parim oli Ferg Myrick 22 punkti ja 9 lauapalliga ning tema takistamisel tehti 9 viga. Miguel Ortega lisas 18, Kristjan Evart 14 ning Raitis Grafs 10 silma. TTÜ punktid jagunesid küllaltki võrdselt. Resultatiivsematena tõid Erik Keedus 16, Mooses kaja ning Andrew Arnold 15, Kiur Akenpärg 14 ning Joonas Järvelainen 10 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles