Atria Baltic jõudis esmakordselt kasumisse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Eesti juht Olle Horm
Atria Eesti juht Olle Horm Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Atria Balticu müügikäive oli 2013. aastal 32,9 miljonit eurot, mis on 1,3 miljonit eurot vähem kui aasta varem.

Üle aastate jõudis aga Atria Baltic möödunud aastal esmakordselt 0,1 miljoni euroga kasumisse, võrreldes 1,5 miljoni eurose kahjumiga 2012. aastal. Atria Groupi käive kasvas möödunud aastal 1,41 miljardi euroni, ärikasum 19,7 miljonit eurot.

«Ettevõtte jätkusuutlikkuse tagamiseks oli 1,5 aastat tagasi alustanud uue juhtkonna peaeesmärk viia ettevõte võimalikult kiiresti kasumisse, mis eelmisel aastal ka õnnestus,» selgitas Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm.

«Mõningane käibelangus oli paratamatu, kuna oleme püüdnud tegutseda võimalikult kulutõhusalt. Eelmise aasta tulemustega lõime tugeva vundamendi lähiaastateks, et võita turuosa ning pakkuda tarbijatele just neid tooteid, mis neile kõige rohkem meeldivad. Käesoleva aasta märksõna on värske eestimaine sealiha, mis on kvaliteetne ning mille tooted, näiteks hakkliha, on vähendatud rasvasisalduse tõttu tervislikumad kui varem,» märkis Horm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles