Konkurss paneb poisid fantaasiarikkaid sõidukeid joonistama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal saatsid lapsed konkursile pilte eriotstarbelistest sõidukitest.
Eelmisel aastal saatsid lapsed konkursile pilte eriotstarbelistest sõidukitest. Foto: Elma Piirimägi

Juba kümnendat korda saab teoks Tartu Kivilinna gümnaasiumis õppinud Oliver Opmanni mälestusele pühendatud joonistusvõistlus, mis suunatud eelkõige poistele. Tänavune teema on «Minu lemmikauto 2014».

Võistluse üks korraldajatest, Tartu Kivilinna gümnaasiumi pedagoog-metoodik Elma Piirimägi ütles, et tegelikult võib joonistada sõidukeid nii õhus, maal kui vees. «Lennukeid, helikoptereid, laevu, paate, purjekaid, autosid ja mootorrattaid,» loetles korraldaja.

Üheksa aasta jooksul on poisid tema sõnul joonistanud väga erinevaid autosid, kuid siiani ei ole paberile teed leidnud kaitseväe tehnika – soomukid, tankid ja tõhusad universaalsõidukid UNIMOGid. «Uurige raamatutest, ajakirjadest ja internetist, valige välja oma lemmik ja vormistage see põnevaks kunstitööks,» kutsus korraldaja poisse üles võistlusel osalema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles