Laste mured luubi all

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 13. märtsil leiab Valga maavalitsuses aset statistikaameti kogumiku «Laste heaolu» peamiste tulemuste esitlus, andis teada maavalitsuse avalike suhete juht.

Ettekannetega esinevad Margit Sarv õiguskantsleri kantseleist, Kadi Ilves haridus- ja teadusministeeriumist ning kogumiku teadustoimetaja Dagmar Kutsar Tartu Ülikoolist. Ettekande teeb ka Krabi põhikooli direktor Ale Sprenk, kes räägib õpilaskodude teemal.

Seminariga aidatakse kaasa autorite soovile, et kogumik jõuaks laia lugejaskonnani, sealhulgas poliitikakujundajate, uurijate, teenuseosutajate ja teiste laste heaolu eest seisjateni. Nii saavad nad kaasa aidata laste olukorra parandamisele meie riigis ja luua võimalused lastega seotud andmete regulaarseks avaldamiseks tulevikus.

Eestis elas statistikaameti andmetel 2013. aasta 1. jaanuari seisuga 237 000 alla 18aastast last, kes moodustasid rahvastikust 18%.

Seminarile on registreerunud 47 inimest ja tänaseks on registreerumine lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles