Laulumaratonil selgusid Valga parimad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige vanemas, 17–19aastaste grupis saavutas esikoha Elise Leht, kelle juhendaja on Evald Raidma. Neiu esitas võistlusel Uno Naissoo laulu «Kui tahad olla hea».
Kõige vanemas, 17–19aastaste grupis saavutas esikoha Elise Leht, kelle juhendaja on Evald Raidma. Neiu esitas võistlusel Uno Naissoo laulu «Kui tahad olla hea». Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval laulis Valga kultuurikeskuses võistu 51 last ja noort, nende hulgas ainult kaks meessoo esindajat.

Kevadiselt ehitud kultuurikeskuse lavale astus esimesena noorimas vanuserühmas osalenud Erik Umanets, kes oma julge lauluesituse ja meisterlike meloodiliste hüpete eest pälvis žüriilt eripreemia. Kõige arvukamalt oligi osalejaid noorimas, 3–7aastaste vanusegrupis, kus võistlustulle astus 20 lauljat.

Kõik väikesed solistid võlusid publikut oma nunnu oleku ja püüdliku esitusega. Teiste hulgas torkasid silma stuudio Joy laste põnevad kostüümid ja artistlikud etteasted.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles