Valgat tabas suitsuandurite ostubuum

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Tamrexi kaupluse klienditeenindaja Kersti Tiiveli sõnul oli temale esialgu üllatus, kui märtsis hakkasid suitsuandurid poes kaubaks minema nagu soojad saiad. Alles hiljem sai ta teada, et märtsis kontrollitakse andurite olemasolu ja töökorda aktiivsemalt.
Valga Tamrexi kaupluse klienditeenindaja Kersti Tiiveli sõnul oli temale esialgu üllatus, kui märtsis hakkasid suitsuandurid poes kaubaks minema nagu soojad saiad. Alles hiljem sai ta teada, et märtsis kontrollitakse andurite olemasolu ja töökorda aktiivsemalt. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Tõik, et märtsis on päästeametil erilise tähelepanu all kodude tuleohutuse kontroll, on tekitanud suitsu­andurite ostubuumi ka Valgas.

Valgas on nii Tamrexi kaupluses kui Maximas suitsuandurite müük märtsis kolmekordistunud. «Müüme andureid mõnikümmend tükki kaupluse kohta kuus. Oleme varunud neid nüüd piisavalt juurde, et ka siis, kui ostuaktiivsus veelgi tõuseb, meil neid ikka müügil oleks,» ütles Maxima kommunikatsioonijuht Erkki Erilaid.

Tamrexi kommunikatsiooni­spetsialist Diana Karmo usub, et suitsuandurite läbimüük kolmekordistus Tamrexis seoses suurenenud tuleohutuskontrolliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles