Valga haisutaja otsingud jätkuvad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas on hetkel käimas mitmed torutööd. Ühe versiooni kohaselt võis ka nädalavahetusel linnas levinud hais taoliste töödega seotud olla.
Valgas on hetkel käimas mitmed torutööd. Ühe versiooni kohaselt võis ka nädalavahetusel linnas levinud hais taoliste töödega seotud olla. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel reedel ja laupäeval Valga kohal levinud ebameeldiva haisu päritolu pole siiani selge. Et asjasse selgust tuua, algatatatakse ilmselt väärteomenetlus.

Kui reedel üle Valga ebameeldivast haisust tiined tuuleiilid puhuma hakkasid, helistasid paljud ebameeldiva nähtusega kokku puutunud keskkonnainspektsiooni Valga büroosse. Inspektori Rein Kirchi teatel sooviti teada lõhna tekitajat. Ühtegi kirjalikku kaebust aga tema teada sündmuse kohta laekunud pole.

Seda, et reedel aknaid avada ei saanud, kinnitas teiste seas Valga Jaanikese kooli direktor Anne Arrak. «Halba lõhna hakkasin tundma reede hommikul kella kümne paiku, kolme ajalgi ei olnud see veel kadunud,» lausus ta.

Pikemalt loe teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles