Valgamaa kutseõppekeskuses kokaks õppiv Liis Kasemets tuli kokaõpilaste võistluselt tagasi teise kohaga, tema kursusekaaslane Merili Sulg üllatustoidu eriauhinnaga.
Tellijale
Noored kokkasid tunnustuse vääriliselt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare ametikoolis läinud nädalal korraldatud kokaõpilaste võistlustel «Kokakunst Kuressaares» loositi eri koolide õpilased kaheliikmelistesse võistkondadesse, kes valmistasid kahekäigulise õhtusöögi. See koosnes põhiroast, desserdist ja üllatustoidust. Pearoog tuli teha kalast või kanast – nagu loos otsustas. Desserdis kasutasid noored kokad kõrvitsat ja kohupiima, üllatustoit oli kissell.