Riigipea nimetas ametisse valitsuse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsuse moodustamiseks volitused saanud Taavi Rõivas tutvustas eile Kadriorus president Toomas Hendrik Ilvesele uue valitsuse ministreid, misjärel vabariigi president allkirjastas uue valitsuse ametisse nimetamise otsuse.

«Nagu ütlesin iseseisvuspäeval: Eesti edu aluseks on julgeolek, haridus ja tervis. Kõik muu tuginebki sellele,» rõhutas president Ilves uue valitsuse poole pöördudes.

«Eesti on kaitstud. Meil on tõhus riigikaitse ning tugevad liitlassidemed NATOs ja Euroopa Liidus,» tõdes riigipea. «Iga inimene Eestis on tähtis. Eestile on oluline, et iga siin elav inimene saaks hakkama ja keegi ei tunneks üksijäetust. Need põhimõtted on ka uue valitsuse töökavas. Loodan, et Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide valitsus on tegus ja tugev,» ütles president Ilves, soovides uuele valitsusele jõudu ja tulemuslikku koostööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles