Stuudio Joy duett tõi koju kuldmedali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy lauluduett Anete Irkle(vasakul) ja Sabine Metus pärast naasmist Minskist rahvusvaheliselt lauluvõistluselt esikohaga.
Stuudio Joy lauluduett Anete Irkle(vasakul) ja Sabine Metus pärast naasmist Minskist rahvusvaheliselt lauluvõistluselt esikohaga. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Minskis korraldatud rahvusvaheline lauluduettide võistlus oli Valga stuudiole Joy üliedukas: Sabine Metus ja Anete Irkle võitsid esikoha.

Stuudio Joy juhi Marina Jerjomina sõnul osales stuudio Minskis seitsmendat korda toimunud lauluvõistlusel «Laulud, mis meid ühendavad» teist aastat. Mullu esindasid Eestit Joyga koostööd teinud Tamara Bezljudova ja Stefan Airapetjan, kes tõid sealt ära kolmanda koha. Sel aastal kaitsesid Eestimaa au Joy lätlannadest lauljad, 23aastane Sabine Metus ja 25aastane Anete Irkle, kes on Jerjomina käe all laulnud juba 12 aastat.

Võistlejad pidid esitama kaks laulu, millest üks võis olla vene või valgevene keeles ja teine oma koduriigi keeles. Lätlannad esitasid venekeelse laulu «Ratsu» ja Sven Lõhmuse «Rändajad», mis kanti ette sulaselges eesti keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles