Neljapäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile peeti Valgamaa kutseõppekeskuse uue õppekompleksi sarikapidu. Samas pole siiani lõplikku selgust, kuidas hoonete juurde pääsema hakkab, kui riik selleks vajaliku tee ehitamiseks raha ette näinud pole.

Esmaspäeval avalikustas neli tuntud Rahvaliidu liiget oma parteivahetuse. Kuidas põhjendab sammu endine Valga maavanem Rein Randver?

Teisipäeval alustas Valga leivatehase kauplusauto oma esimest teenindusringi, ent paraku ei sujunud kõik ootuspäraselt. Viimasel minutil keelati peatused Tõlliste vallas.

Mõnele meeldib sisseoste teha supermarketist, teisele turult. Neil aga, kes turul teistele kaupa pakuvad, on tööpäevad küll pahatihti pingelised, kuid samas rutiinivabad.

Taagepera külas oleva Kivimäe turismitalu peremees Peeter Arro korraldas kivipäeva. Selle sisustas Viljandimaal elav kiviraidur, kivide psühholoogiat peensusteni tundev Riho Lenk. Kivist tugevamal mehel jagub küllaga nii rammu kui enesekindlust.

Valga noortekogu korraldas mais kirjandikonkursi, mis pühendatud noortele, kes tänavu keskhariduse
omandamisega edukalt lõpule jõuavad. Paraku oli sel puhul sule haaranuid oodatust vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles