Võrdsete õigustega käib kaasas ka võrdne vastutus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Mari-Liis Sepperi sõnul võib soolist ebavõrdust kohata nii valitsemises, tööturul, varaliste õiguste puhul kui mujal.
Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Mari-Liis Sepperi sõnul võib soolist ebavõrdust kohata nii valitsemises, tööturul, varaliste õiguste puhul kui mujal. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Esmaspäeval võis Valgas kuulata võrdõiguslikkuse voliniku Mari-Liis Sepperi loengut soolisest võrdõiguslikkusest. Volinik andis ka nõu, kuidas end diskrimineerimise eest kaitsta.

Kuigi teema on aktuaalne, tuli Valga puuetega inimeste kotta loengule ainult kümmekond inimest, nendestki  enamik ametnikud.

Eestis on keelatud kohelda kedagi halvemini tema soo, lapsevanemaks olemise, rahvuse, rassi või nahavärvuse, usutunnistuse, veendumuste, vanuse, puude, ametiühingu liikmelisuse või seksuaalse sättumuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles