Max-Mary näitab klassi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max-Mary juhendaja Lea Skomorohhova andis tantsule veel viimast lihvi. Trenni oli teisipäeval kultuurikeskuses tegemas 5. klassi tüdrukute rühm.
Max-Mary juhendaja Lea Skomorohhova andis tantsule veel viimast lihvi. Trenni oli teisipäeval kultuurikeskuses tegemas 5. klassi tüdrukute rühm. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tantsuring Max-Mary on rahvast lustlike kontsertetendustega rõõmustanud juba paarkümmend aastat. Homme näitavad nad taas Valga kultuurikeskuses särtsakaid tantsunumbreid.

Juhendaja Lea Skomorohhova sõnul tantsib ringis 34 last kolmeaastastest gümnaasiumineidudeni välja. Tööd tehakse nelja grupiga: mudilased, 4.–5. klassi tüdrukud, poisterühm ja 11. klassi neiud.

Koreograafi ja kehalise kasvatuse õpetaja eriala omandanud ning varem õpetaja ja treenerina töötanud naine on 18 aastat seisnud hea selle eest, et Valga tantsuhimulised lapsed saaksid oma harrastusega tegeleda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles