Elamusi nii vee peal kui maa all

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii Taheva sanatooriumi kui Kurepesa lapsi võtsid laeval vastu meeskonnaliikmed, kes korraldasid ka laeva tutvustava ekskursiooni. Fotol viib vanemtüürimees Alar Kõivumägi läbi tutvumisreisi Kurepesa lastele.
Nii Taheva sanatooriumi kui Kurepesa lapsi võtsid laeval vastu meeskonnaliikmed, kes korraldasid ka laeva tutvustava ekskursiooni. Fotol viib vanemtüürimees Alar Kõivumägi läbi tutvumisreisi Kurepesa lastele. Foto: Erakogu

Taheva sanatooriumi ja Kurepesa asenduskodu kasvandikud käisid laevareisil Stockholmis. Kuna lapsed külastasid Rootsit esmakordselt, jagus üllatusi rohkesti.

Aasta algul kirjutas Valgamaalane heategevusaktsioonist, kus kruiisilaeva Baltic Queen töötajad kinkisid Valga Kurepesa lastele piletid Stockholmi. Kurepesa jagas osa piletitest Taheva sanatooriumi asenduskodu kasvandikele. Mõlemad asenduskodud tegid hiljuti reisi ka teoks.

Tahevast asus 14 kasvandikku saatjatega Tallinna poole bussiga teele varahommikul. «Lastele tundus aeg väga pikk. Võileivad ning Katariina kohviku kingitud pirukas ja saiakesed aitasid tuju üleval hoida,» rääkis sanatooriumi juhataja Janika Ploom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles