Talguliste hea tahe asfalti ei kanguta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnainspektsiooni Valgamaa büroo juhataja Tanel Tiirats Lätti suunduva teeharu alguses, kus oli piirikraavi heidetud vähemalt kahe autokoorma jagu asfaldikamakaid ja betoonplokke. Lisaks leidus samas kotitäis kantud jalatseid.
Keskkonnainspektsiooni Valgamaa büroo juhataja Tanel Tiirats Lätti suunduva teeharu alguses, kus oli piirikraavi heidetud vähemalt kahe autokoorma jagu asfaldikamakaid ja betoonplokke. Lisaks leidus samas kotitäis kantud jalatseid. Foto: Marje Laugen

Valgamaa looduse ilu on palju kiidetud. Kaunimates kohtades on sildid väljas ning huvilised teretulnud. Keskkonnainspektorite seire all on paraku hulk nurgataguseid rämpsuhunnikuid, mille kohta algatatud menetlused. Käisime selliseid kohti kaemas keskkonnainspektsiooni Valgamaa büroo juhataja Tanel Tiiratsiga nädal pärast üleriigilisi heakorratalguid.

Öö läbi on vihma sadanud. Sadu jätkub hommikulgi, aga väljasõit on kokku lepitud ning sõidame – Valga–Uulu maanteed mööda linnast välja. Umbes viie kilomeetri kaugusel Valgast keerab Tanel Tiirats auto vana maantee peale.

Peagi näeme, et üsna täpselt riigipiiril, Lätti suunduva teeharu alguses, on piirikraavi heidetud vähemalt kahe autokoorma jagu koledaid vana asfaldi kobakaid ja betoonplokke. Lisaks leidub samas kotitäis kantud jalatseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles