60+ veebivärav läks lahti

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakiri 60+
Ajakiri 60+ Foto: Ühinenud Ajalehed

Ajakirja 60+ veebivärav on alates tänasest aadressil 60pluss.ee kõigile avatud. See ei ole ajakirjapõhine, vaid teema- ja uudistepõhine keskkond.

Nagu elugi meie ümber, muutub ja täiustub ka 60+ veebivärav pidevalt. Ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla sõnul tegutseb toimetus selle nimel, et 60+ veebiväravast saaks keskkond, kus on kasulikku väga erinevatest valdkondadest. «Usume, et sellest saab ka omaealiste suhtlemiskoht,»ütles Rohtla.

«Meie paberväljaanne tiraažiga 45 000 on juba Eesti üks enamloetavamaid ajakirju. Digiväljaandega on võimalus jõuda veelgi avaramalt lugejateni vanuseses 60+,» arvas Ühinenud Ajalehtede nõukogu liige Margus Mets.

Kujundusjuht Ain Kivilaane sõnul püüdis tehniline meeskond 60+ veebivärava üles ehitada rahuliku kujundusega, selgelt, lihtsalt ja minimalistlikult.

Loomulikult jääb ilmuma ka paberajakiri, sest mitte kõigil vanemaealistel ei ole võimalik ja mõnel pole soovigi arvuti abil ajakirja lugeda.

Veebiajakirja on üles riputatud ka 60+ sisulood, kuid mitte täies mahus. Täisartikleid saab lugeda vaid paberväljaandest. Veebiväljaandest leiab huviline lisaks uudislugusid, fotogaleriisid ja videointervjuusid.

Veebivärav on esialgu kõigile tasuta. Alates selle aasta maist saab paberajakirja osta ka üksiknumbrina tavapärastes ajakirjanduse müügikohtades. Ajakirja tellimishind üheks kuuks maksab 2 eurot, terve aasta tellimusele kehtib praegu soodushind 11 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles