Hoolekandetöö tõi kõrge tiitli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta diakooniatöötaja tiitliga tunnustatud Ester Liinakul jagub tähelepanu, armastust ja hoolivust nii inimestele kui loomadele. Koguduse majas on endale teise kodu leidnud kaks kassigi.
Aasta diakooniatöötaja tiitliga tunnustatud Ester Liinakul jagub tähelepanu, armastust ja hoolivust nii inimestele kui loomadele. Koguduse majas on endale teise kodu leidnud kaks kassigi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas tegutseva MTÜ Domus Petri Kogu tegevjuht Ester Liinak sai kõrge tunnustuse – aasta diakooniatöötaja tiitli.

Tänujumalateenistusel Tallinna Toomkirikus avaldas Eesti Evangeelne Luteri Kirik tunnustust teenekatele kiriku töötegijatele, toetajatele ja vabatahtlikele abilistele. Aasta diakooniatöötaja tiitli pälvis Ester Liinak, aukirja sai Tõrva ettevõtja Olav Napritson.

Liinaku esitasid tunnustamiseks Valga linnavalituse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel ja Usuteaduse Instituudi täiendõppe osakonna juhataja Kersti Kask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles