Tehvandi sai suurvõistlusteks lõplikult valmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi staadionihoonega arhitektuuriliselt harmoneeruv biatlonikeskus on mõeldud eelkõige võistluskeskuseks.
Tehvandi staadionihoonega arhitektuuriliselt harmoneeruv biatlonikeskus on mõeldud eelkõige võistluskeskuseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile sai Tehvandi spordikeskus kätte litsentsi, mis annab lootust, et tulevikus võib Eesti spordipublik Otepää nõlvadel näha maailma laskesuusatajate koorekihti.

A-litsentsi andis üle Rahvusvahelise Laskesuusaliidu (IBU) tehnilise komitee esindaja Felix Bitterling. See loob kõik eeldused, et tulevikus korraldada Nuustakul kõrgema kategooria rahvusvahelisi lasekesuusavõistlusi.

Litsentsi lunastamiseks tuli laskesuusatamise tingimusi Tehvandil oluliselt nüüdisajastada. 1,9 miljoni euro suuruse investeeringu toel ehitati eraldi staadionihoone, uut hoonet lasketiiruga ühendav tunnel, lisatribüün 1400 pealtvaatajale ning täiendav laohoone. «Lisaks paigaldati lasketiiru elektroonika ning uuendati tiiru tehnilist varustust,» loetles Tehvandi spordikeskuse juhataja Alar Arukuusk tehtud töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles