Vallavanema kabineti ümber käib kemplus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanema kabinet
Otepää vallavanema kabinet Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal andis pressiteate vahendusel teada, et täna, 11. juulil kell 14.30 külastasid tema ja vallakantselei esindaja Kristina Reigo Otepää vallavanema kabinetti. Seal tuvastasid nad Raidali sõnul, et senine vallavanem Kuldar Veere, kellele volikogu eile umbusaldust avaldas, on kabineti vabastanud ja lõpetanud tööülesannete täitmise vallavanemana.

«Otepää vallavanema kabinet on vaba uuele vallavanemale. Samas on välja kuulutatud konkurss, mis kestab 4. juulist 4. augustini, vallavanema leidmiseks, kes peaks täitma vabaks jäänud vallavanema kabineti,» seisab pressiteates. «Avaldan tunnustust endisele vallavanem Kuldar Veerele, et ta on täitnud korrektselt volikogu otsust, mis võeti vastu 10. juulil erakorralisel volikogu istungil.»

Kuldar Veere vastas teatele omapoolse selgitusega. «Loen hämminguga avaldatud pressiteadet. Teatavasti olen vallavanemana käinud kogu aeg tööl oma isiklike töövahenditega ja iga päev töölt lahkudes on kabinet põhimõtteliselt vaba,» seisab tema kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles