Valga raekoja remont jõuab lõpusirgele

, Valgamaalase ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitustööd Valga raekojas on lõpukorral. Juba sügisel ootavad seal külastajaid uus ja nüüdisaegne külastuskeskus ning ööpäev läbi turistide käsutuses olev infoterminal.
Ehitustööd Valga raekojas on lõpukorral. Juba sügisel ootavad seal külastajaid uus ja nüüdisaegne külastuskeskus ning ööpäev läbi turistide käsutuses olev infoterminal. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kevadel alanud ehitustööd


Valga raekojas pidid tehtud saama juuni lõpuks, kuid remondi käigus ilmnenud ootamatused on nihutanud tähtaja kuu võrra edasi.

Valgamaa arenguagentuuri kohalike omavalitsuste konsultandi, projektijuht Kalev Lauli sõnul pikendati renoveerimistööde lepingut kuu võrra ehk juuli lõpuni. «Ilmnes lisatööde vajadus, mis vana maja remondi puhul üpris tavaline.»


Vahelaele voolanud vesi on tema sõnul kahjustanud esimesel korrusel asuva saali lage ja ka seinu, mis vajavadki kapitaalset remonti. Lisaks otsustati värvida raekoja torniosa. «Torn puhastatakse vanast värvist, vahetakse ka mädanenud lauad ning värvitakse,» kinnitas Laul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles