Märtin võitis esimese päeva kõik kiiruskatsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rally Estonia alustas Tehvandi spordistaadionilt.
Rally Estonia alustas Tehvandi spordistaadionilt. Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Reedel sõideti Tehvandi spordistaadionilt startinud Mad-Croc Rally Estonia raames kolm kiiruskatset. Absoluutarvestuse liidrid on esimese stardinumbri all rajale läinud Markko Märtin ja Kristo Kraag (Ford Focus WRC), kes võitsid kõik kolm katset. Nende edu teisel kohal olevate Läti võidusõitjate, Ivars Vasaraudzise ja Peteris Spredzise (Mitsubishi Lancer WRC) ees on 18,8 sekundit.

Markko Märtin: „Suuri muresid hetkel pole, autol olid täna väikesed probleemid piduritega ning mootor ei töötanud veel päris nii nagu peaks, kuid see saab korda ja laupäeval saame juba täisvõimsusega sõita.“

Ivars Vasaraudzise kaardilugeja Peteris Spredzise sõnul oli neil kõik korras, kiirus korralik ja tempoga hetkel rahul. Absoluutarvestuse kolmandal kohal on N-rühma kiireimad, Ott Tänak ja Kuldar Sikk (Subaru Impreza WRX Sti), kes kaotavad Märtinile 32,1 sekundiga ja edestavad neljandal kohal olevaid Egon Kauri ja Erik Lepiksoni (Subaru Impreza WRX Sti) 20,8 sekundiga.

Ott Tänak: „Kõik on sujunud täna hästi, kolmanda katse lõpuosas kadus meil mootorist pisut jõudu autonina oli rohtu täis ja nii ei tulnud jahutuseks õhku peale. Muidu kõik korras, tempo on hea.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles