Tulevastel parteidel on maakonnas liikmeid vähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna algatusrühma kuuluv Külliki Kübarsepp ütles, et nende üks sihte on lõpetada erakondade nuumamine.
Vabaerakonna algatusrühma kuuluv Külliki Kübarsepp ütles, et nende üks sihte on lõpetada erakondade nuumamine. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Loodavatel Vabaerakonnal ja Rahva Ühtsuse Erakonnal on Valgamaal liikmeid veel napilt.

MTÜ Eesti Vabaerakonna Algatusrühm juhatuse liige Külliki Kübarsepp rääkis, et neil on praegu Valgamaalt liitunuid 35. Enim ehk 15 Tõrvast ja selle ümbrusest. Kokku on liikmeid 600. «Käisime juuli alguses Tõrva laadal, kus tutvustasime oma sõnumeid ja korjasime allkirju, et lõpetada erakondade ületoitmine,» rääkis Kübarsepp, kelle sõnul peaks erakond saama sel kuul registreeritud.

Eesti Vabaerakonna Algatusrühm ja endine poliitik Jüri Adams algatasid kollektiivse pöördumise Riigikogule, et erakondade riigieelarvelist rahastamist poole võrra vähendada. Ka võiksid peale erakondade, kellel on Riigikogu valimistel hästi läinud, riigilt raha saada kohalikel valimistel edukad olnud nimekirjad ja valimisliidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles