Muhkvas linnatulesid ei igatse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Susi Muhkva lugu ei tea, olles sisserännanu. Nüüd on tema viimastest, kes siia jäänud. «Kuus meest, neli naist?» üllatub Karin, kui jutt läheb praegusele külaelanike arvule. Nii palju ei saa Muhkvas inimesi olla, on ta kindel.
Karin Susi Muhkva lugu ei tea, olles sisserännanu. Nüüd on tema viimastest, kes siia jäänud. «Kuus meest, neli naist?» üllatub Karin, kui jutt läheb praegusele külaelanike arvule. Nii palju ei saa Muhkvas inimesi olla, on ta kindel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Muhkva on pisike küla Tõlliste vallas. Sealsed inimesed ütlevad, et Muhkvas elu justkui polegi, aga ega mujale ei tõmba ka.

«Meil ei ole ju küla siin. Ei ole mingit elu siin!» naerab Karin Susi, kui fotograafiga tema hubasesse majja astume. «See on täiesti väljasurnud kant. Peale minu on siin veel ühed noored. Seal on täiesti tühi maja, too on tühi maja – ümberringi tühjad majad,» osutab ta eri suundades.

Aeg teeb oma töö

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles