Lapsi ootavad külla muhkel ja teisedki metsaelanikud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaameti Valga- Põlva- ja Võrumaa keskkonnahariduse spetsialistid Margit Turb (vasakult), Mari Kala ja Tiia Trolla tutvustasid infopäeval osalejatele loodusprogramme, valminud näitusi ja õppevahendeid ning  korraldatavaid üritusi.
Keskkonnaameti Valga- Põlva- ja Võrumaa keskkonnahariduse spetsialistid Margit Turb (vasakult), Mari Kala ja Tiia Trolla tutvustasid infopäeval osalejatele loodusprogramme, valminud näitusi ja õppevahendeid ning korraldatavaid üritusi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Infopäeval Valgas tutvustasid külastuskeskused ja muuseum võimalusi õpilastes loodusearmastust ja -hoidu kasvatada. Välja pakuti põnevaid matku ja töötubasid, ahvatleti uute ruumide ja näitustega.

Rohkesti uudiseid oli põhiliselt koolide ja lasteaedade õpetajatest koosnenud publikule keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistil Margit Turbil. Näiteks andis ta teada, et jätkuvad loodusõhtud Otepää looduskeskuses. Juba täna räägib seal mürgistest seentest Kuulo Kalamees ning 22. oktoobril võõrliikidest Merle Ööpik.

Novembris on tulemas regionaalne energiateemaline konverents. Kuigi see leiab aset Võrumaal Väimelas, viib transport huvilised Valgast sinna tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles