Naiskodukaitsjad pidasid spordipäeva

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse Valga ringkonna Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus.
Naiskodukaitse Valga ringkonna Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus. Foto: Erakogu

Otepääl Kaitseliidu maja juures sai 5. oktoobril teoks Naiskodukaitse Valga ringkonna spordipäev, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova. Sportlik kohtumine tõi kokku võistkonnad Valga, Tõlliste, Tõrva ja Otepää jaoskonnast, eraldi osales Naiskodukaitse Valga ringkonna juhatuse tiim. Pealtvaatajatena elas võistlejatele kaasa arvukalt lapsi, kokku osales spordipäeval pea 40 inimest.

Päeva avasõnad ütles spordipäeva korraldajate poolt Valga ringkonna Otepää jaoskonna esinaine Mari Mõttus.

Spordipäeva sisustasid nii tõsisemad kui ka meelelahutuslikumad võistlusalad, mis pakkusid kaasategemislusti kõigile osavõtjaile. Mälumäng pani proovile võistkondade teadmised Naiskodukaitse organisatsioonist ja ka Valgamaast laiemalt. Sportlikus osas võeti mõõtu näiteks suusasaapa viskamises, hularõnga keerutamises ja lustlikus teatevõistluses.

Teadmistest ja tulemustest olulisem oli meeskonnavaim ja koostöö ning sõbralik ja rõõmus õhkkond.

«Spordipäeva pidasime juba teist korda. Loodame, et see traditsioon jätkub,» sõnas Mari Mõttus. «Hea meel oli, et kõik jaoskonnad olid esindatud ja ka juhatus pani välja oma võistkonna.»

Spordipäeva üldvõitja oli Valga ringkonna juhtidest koosnev võistkond. Teise koha saavutas Valga ja kolmanda Otepää.

Sportlik kohtumine lõppes autasustamisega. Seejärel nauditi koos ilusat päikeselist pühapäeva ja laeti patareisid maitsvate suupistete, ahjusooja kringli ja taimeteega.

«Täname kõiki osavõtjaid,» ütles Mari Mõttus. «Erilised tänusõnad meie naiskodukaitsjatele Inga Kotkamäele, Ene Prantsule, Tuuli Merimaale ja Rita Pärnikule. Järgmise spordipäeva korraldab aga juba võitja – Naiskodukaitse Valga ringkonna juhatus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles