Kivimeister: juhtkond peab töötajaid rohkem kaasama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa Kutseõppekeskus
Valgamaa Kutseõppekeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa kutseõppekeskuse õppedirektori ametis olnud Tiina Kivimeister mõistab ümberkorraldustega kaasnevat pahameeletormi. Tema sõnutsi tuleb muudatuste vajalikkust kooli töötajatele veel rohkem selgitada. Selleks plaanib juhtkond korraldada selgitavaid nõupidamisi ja vajadusel koolitusi.

Kuigi ühtegi töötajat pole kutseõppekeskusest vallandatud, väidab mõni, et neid on survestatud lahkuma. Kas teie õppedirektorina olete töötajaid survestanud? Kui mitte, siis millest sellised süüdistused teie aadressil?

«Töötajate liikumised on seotud olnud muudatustega õppekorralduses ning kooli struktuuriüksustes. Õpetajatel on olnud vaba valik valida uutes struktuuriüksustes pakutud ametikohti. Osa personalist on valinud ka töökohad teistes õppeasutustes, kus paljud meil tööl olnud pedagoogid on edukalt läbinud konkursid. Töötajaid ei ole survestatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles