GALERII: Otepää vald tunnustas aasta isa

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla aasta isa 2014 tunnustamine.
Otepää valla aasta isa 2014 tunnustamine. Foto: Monika Otrokova

Täna, 8. novembril leidis Otepää gümnaasiumis aset järjekordse Otepää valla aasta isa tunnustamine. Aset leidis ka traditsiooniline laste sünnikirjade üleandmine. Isadepäeva kontserdil esinesid teistele isad ja lapsed.

Otepää Naisselts valis valla aasta isaks 2014 Otepää päästekomando pealiku Heikki Must. Valla isa nominendid olid veel Ainar Kukk, Toivo Ilves, Priit Jaagant ja Heido Meema.

Aasta isa ja nominente tunnustasid vallavolikogu esimees Jaanus Raidal ja vallavanem Kalev Laul, aasta isa meene andis üle Otepää Naisseltsi esinaine Ene Raudsepp.

Aasta isa kontserdil said sünnikirjad ka valla uued ilmakodanikud, kes sündinud tänavu ajavahemikul 1. aprillist 30. septembrini. Sellel ajavahemikul sündis 30 uut last, neist 18 poissi ja 12 tüdrukut. Lisaks sünnikirjadele said lapsed mälestuseks fotoalbumi, lasteraamatu ja MTÜ Karukäpa kootud papud.

 Aasta isa kontserdil astusid muusikapaladega üles isad ja lapsed:  Aivar, Katriin ja Andre Ostrak, Margo ja Karl-Gustav Krüünvald, Elmo ja Lee Saul ning Andre, Veronika ja Erika Maide. Kontserdikülalistele esines ka eelmise aasta valla aasta isa Kuno Oja koos tütre Anne-Grethe ning abikaasa Lembi Ojaga.

Laule poistest ja isadest esitasid Otepää gümnaasiumi poistekoor (dirigent Eve Eljand, kontsertmeister Inna Samuilov ) ja Eveko koor (dirigent Vilve Maide, kontsertmeister Inna Samuilov).

Kontserdi korraldasid Otepää Naisselts, Otepää Kultuurikeskus, Otepää gümnaasium ja Otepää Vallavalitsus. Kontserti  juhtis valla kultuurijuht Sirje Ginter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles