Maks & Moorits jäi võõrsil Prienaile alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga / Maks & Moorits. Pilt on illustratiivne.
Valga / Maks & Moorits. Pilt on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Kolmapäeval, 12. novembril pidas Valga / Maks & Moorits Balti liigas külalismängu leedukate Prienai klubiga.

Kohtumise alguses ei saanud kumbki klubi oma mängu käima ning hetkeks võttis juhtohjad enda kätte Valga / Maks & Moorits. Peagi aga alustas koduklubi Prienai oma teed minekut ning avaveerand võideti 23 : 17. Teine veerandaeg kulges vahelduva eduga ning poolajaks suurendas Prienai vahet ühe punkti võrra 46 : 39.

Kolmas veerandaeg mängu suuremaid muutuseid ei toonud. Tasavägise veerandaja järel juhtisid leedukad endiselt seitsme punktiga. Seevastu neljas veerandaeg kulges täielikult kodumeeskonna dikteerimisel ning Valga klubil ei jäänud muud üle tunnistada lõpuks leedukate 92 : 69 paremust. Leedu klubi poolt tegid suure töö ära vahetusmängijad kes pingilt tulles viskasid kokku 60 punkti.

Leedukate poolelt oli suurim korvikütt Vidmantas Sraugaskis 23 punktiga ning Valga poolelt viskas samuti 23 punkti Jurijs Aleksejevs.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles