Tõrva Raadio tuleb taas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio sel suvel tööhoos
Tõrva Raadio sel suvel tööhoos Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Tõrva inimestel avaneb 22. detsembri hommikul võimalus taas kuulata kohalikku raadiot, sest noored lükkavad käima Tõrva Raadio jõuluprogrammi.

Kuni 31. detsembrini toob Tõrva Raadio kuulajateni jõulumuusikat, ülevaateid inimeste aastalõpumõtetest, intervjuusid kohalike inimestega ning reportaaže jõulusündmustelt. Raadios on võimalik kõikidel kohalikel ettevõtjatel ja inimestel edastada oma kuulutusi ja teateid tasuta ning tegijate sõnul ei puudu ka huvitavad raadiomängud ega muud üllatused.

«Suvine Tõrva Raadio oli niivõrd edukas, et me lihtsalt ei jaksanud noortega enam järgmise suveni oodata. Mõtlesime, et sisustame oma jõulupuhkuse sel korral raadio tegemisega,» ütles jõuluraadio turundusjuht Triin Jaansalu. «Tahame pühadeaega tuua nii endale kui piirkonna kodudesse hea ja mõnusa jõuluprogrammi.»

Tõrva Raadiot on 22. detsembrist võimalik kuulata sagedusel 91,9 MHz. Raadio levib Tõrvas ja selle ümbruses. Lisaks on võimalik vaadata otseülekannet aadressil raadio.torvanoored.ee.

Tõrva Raadiot haldavad Tõrva noortevolikogu liikmed ja vabatahtlikud noored. Raadio tegemisele aitavad kaasa Tõrva avatud noortekeskus ja linnavalitsus. Raadio hakkab edastama oma saateid noortekeskuse ruumidest. Kuulutused, mõtted ja tähelepanekud võib saata e-mailile aadressil raadio@torvanoored.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles