Väike kogukond näitab head eeskuju

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inga ja Enn Balko toimetasid annetuste toel ostetud loomatoidu Valga loomade varjupaiga asukateni jõululaupäeval.
Inga ja Enn Balko toimetasid annetuste toel ostetud loomatoidu Valga loomade varjupaiga asukateni jõululaupäeval. Foto: Helle Raja

Hakkajad noored ja vabatahtlikud annetajad Kaagjärvelt panid kodutute loomade tarbeks kokku südantsoojendava jõulukingituse, mis toimetati jõululaupäeval Valga varjupaiga hoolealusteni.

«Aitäh teile, kallis Kaagjärve küla rahvas, toredate ja maistvate jõulukingituste eest! Juba teist aastat koguvad Kaagjärve küla inimesed Valga loomade varjupaiga asukatele maitsvaid annetusi jõuludeks. Postkastiks on kohalik pood ja asja veavad kenad noored inimesed Inga Balko ja Enn Balko. Aitäh teile kõigile!»

Selline postitus kaunistas Valga kodutute loomade varjupaiga Facebooki-seina teiste jõuluaegsete tänuavalduste hulgas. Varjupaiga juhataja Helle Raja ütles, et noored on teist aastat vahendanud Kaagjärve külarahva häid jõulusoove kodututele loomadele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles