Jalakäijate tunnel on muutunud autode otseteeks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi tunnel on mõeldud jalakäijatele, leidub juhte, kes märkidest väljagi ei tee ja tunnelit sõiduteena kasutavad.
Kuigi tunnel on mõeldud jalakäijatele, leidub juhte, kes märkidest väljagi ei tee ja tunnelit sõiduteena kasutavad. Foto: Arvo Meeks

Valgas Laia ja Raudtee tänava vahel oleva jalakäijate tunneli ees on küll autoliiklust keelavad märgid, kuid ikka leidub juhte, kes keeldu miskiks ei pea ja kaasinimesi häirivad.

Kolm aastat tagasi, kui tunnelis remont tehti, paigadati sinna paneelid ja valgustus ning selle ette tõkked autodele. Nüüdseks on olukord märkimisväärselt muutunud, valgustus lõhutud ja tõkised kadunud. Valgamaalase poole pöörduski linnakodanik, kes sealse olukorra pärast mures.

Valga linnavalitsuse linnahooldusameti teatel tõsteti tõkised ära, kui Raudtee tänaval käis teeremont ning ajutiselt lubati tunnelit ka autoteena kasutada. Nüüd keelavad läbisõitu märgid, kuid nendest hoolimata kasutab hulganisti juhte tunnelit otseteena Laia ning Raudtee tänavate vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles