Välk võitis võõrsil Viljandit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki varustus. Foto on illustratiivne.
Saalihoki varustus. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval pidas Valga saalihokimeeskond järjekordse mängu esiliiga meistrivõistlustel, kohtudes Eesti Maaülikooli spordihoones Viljandi saalihokiklubi meestega.

Valga meeskond läks kohe alguses Eduards Vjazovsi väravast juhtima ning esimese kuue minuti järel oli valgalaste eduseis juba 3 : 0. Pärast seda lõid ka Viljandi mängijad ühe värava, millele aga Valga Välk vastas viiega. Seejärel langes kohtumine jälle oma rütmi ning mõlemad tiimid skoorisid veel mõne värava.

Seisult 10 : 3 lõi Viljandi SHK omakorda viis vastuseta väravat ning tasakaalustasid jälle mängu. Siiski jätkus ka Valga mängijatel jõudu ja järgemööda löödi veel kolm väravat. Kohtumine lõppes Valga võiduga 13 : 8. Võitjate poolelt oli suurim väravakütt Dmitri Petrov nelja väravaga. Remo Kupits lisas veel kolm. Viljandlaste edukaimad väravakütid olid Chris Lepp ja Sander Lepp, mõlemad kolme väravaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles