Otepäälased osalevad talendisaates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Tali.
Margit Tali. Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Alles see oli, kui superstaari otsiva saatesarja mõjul sai teenitult kuulsaks Sangastest pärit Birgit Varjun. Nagu nüüd on selgunud, rühib sellel sügisel talendisaate toel tuntuse poole taas üks Valgamaalt pärit noor ja andekas neiu.

GMP Clubhoteli Pühajärve restoranis klienditeenindajana töötav Margit Tali sattus TV3 talendisaate karussellile töökaaslaste soovitusel. «Aitasin Margitil tõesti talendisaates osalemiseks vajalikku ankeeti täita,» rääkis asutuse juhataja Margus Mäll, kelle arvates on igati loogiline soovida, et Tali talendist saaks osa rohkem inimesi.

«Tänu saatele "Eesti talent" ei pea ka andekad eestimaalased enam vaid koduseinte vahel või külapubliku ees esinema, vaid saavad seda teha üleriigilises televisioonis ning leida saate kaudu tee väikese Eesti suurtele lavadele,» seisab nimelt talendisaadet tutvustaval veebilehel.

Margit Tali on Valgamaal rahvamuusikutena tuntuks saanud perekond Raidsalu järeltulija. Koos ema Lille Tali ja õde Merle Soonbergiga edendatakse Otepää mail rahvamuusikat.

Eelmisel laupäeval Pärnu kontserdimajas toimunud esimesele salvestusele eelnes nädal varem Tartus toimunud eelvoor.

«Siiani on kogu talendisaatega seonduv olnud kokku vaid üks suur positiivne elamus,» oli Tali rahulolev. «Kuigi kahe eelmise vooruga seoses on olnud üsna palju seiklusi, olin endalegi üllatuseks Pärnus laval täissaali ees seistes väga rahulik. Rambipalavikku ei olnudki, sest rahvas oli väga kaasaelav ja heatahtlik.»

Esimesel elu suurimal etteastel oli Margit laval koos oma ansambliga, mille koosseisu kuulub ka tema akordionit mängiv õde Merle Soonberg, kontrabassil mängis Erki Mõttus ja kannelt Helen Raudsepp.

Teleekraanile jõuavad talentide esinemised alates oktoobrist. Saate «Eesti talent» peaauhind on 250 000 krooni ning võitja selgub jõuludeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles