Siidisabad võitsid Tallinnas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisrühm Siidisabad.
Võimlemisrühm Siidisabad. Foto: Erakogu

Tartu Rütmika klubi võimlemisrühm Siidisabad saavutas Tallinna lahtistel meistrivõistlustel võidu, edastas Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Siidisabadesse kuulub ka kaks neiut Otepäält: Karmen Matsalu ja Augustiine Tamme. Seejuures oli terve nädala koolist ja trennist haigusega eemal olnud Augustiine paranemine ja seega kogu rühma väljasõit võistlustele tema isa Aare Tamme sõnul veel 48 tundi enne starti suur küsimärk.

«Viimane arstlik läbivaatus enne võistlusi oli siiski paljulubav, palavik saadi kontrolli alla ja nii said Siidisabad alustada teekonda Tallinna,» märkis Tamme.

Tüdrukute esimene kava oli tema sõnul natuke konarlik ja kõik pidi otsustama teine esinemine. «Tublid tüdrukud suutsid end koguda ja teine esinemine võitis nii kohtunike kui publiku südamed. Tasuks napp, aga kindel tuurniiri võit laste A-klassis.»

Juba sellel nädalalõpul näeb säravaid võimlejaid esinemas Otepääl. Nimelt leiavad sealses spordihoones

aset Otepää lahtised meistrivõistlused ilu- ja rühmvõimlemises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles