Valga tantsijad noppisid võõrsil medaleid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crisi esindajad võistlusel. Vasakul tantsuõpetaja Marika Lalin
Crisi esindajad võistlusel. Vasakul tantsuõpetaja Marika Lalin Foto: Mari Kirsi

Valga tantsuklubi Cris tantsijad võtsid nädalavahetusel mõõtu Lätis Valkas, kus sai teoks iga-aastane traditsiooniline tantsuvõistlus Valka tantsuklubi Ziemenvalsis korraldusel. Valga viis tantsupaari tõid koju üheksa medalit.

Tantsuõpetaja Marika Lalin oli laste tubli esinemise ning võistlustel saavutatuga ülimalt rahul. «Ei oskagi kohe öelda, millegipärast siin Valgas toimuvatel tantsuvõitlustel minu paarid nii hästi ei tantsi. Ehk on kodus esinemisel närv liialt pingul ja ootused väga kõrgele kruvitud või hoopis vastupidi – kodus ei pingutata piisavalt. Sel korral nägin aga oma võistluspaarides seda võidutahet ning soovi väga hästi tantsida,» rääkis Lalin.

Valga Crisi viis tantsupaari tõid ära kokku üheksa medalit: kolm kuldset, neli hõbedast ja kaks pronksi. «Oli minu laste päev. Küll oli hea vaadata, kuidas laste näod särasid õnnest,» nentis Lalin. Õpetaja sõnul lihvitakse  tantsuoskusi kaks korda nädalas ja ega üheski tunnis logeleda ei saa. «Lastel on küll pikad ja väsitavad koolipäevad, aga trennides pingutavad,» kiitis õpetaja tantsuhuvilisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles