Valikusse lisanduvad Opelid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Automaailma juhataja Tiit Urmi sõnul oli möödunud aasta firmale edukas. Kokku said uue omaniku 60 autot, neist 36 Peugeot´d ja 24 Kiat.
Valga Automaailma juhataja Tiit Urmi sõnul oli möödunud aasta firmale edukas. Kokku said uue omaniku 60 autot, neist 36 Peugeot´d ja 24 Kiat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uute sõidukite müük kasvas mullu nii Eestis kui Valgas. Peagi lisandub siinse poe valikusse aga veel üks sõidukimark.

Valga Automaailm pakub jätkuvalt müügiks Peugeot’ ja Kia mudeleid, uue margina lisandub Opel. «Opeli mudeleid saab hakata uudistama ja meie juures hooldamas käima märtsist,» nentis kaupluse juhataja Tiit Urm.

Juhataja sõnul on inimesed üha enam hakanud hindama aega ja mugavust, valides tihtipeale sõiduki, mida võimalik kodu lähedal hooldada, et mitte kulutada aega ja raha kauge maa taha teenindusse sõiduks. Seega loodab ta, et kliendid edaspidi nende kauplust veelgi sagedamini külastavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles