Koolisaalis etendub homme igihaljas vene komöödia

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statistikaameti raudse rusikaga direktrissi Kaluginat kehastab Tiina Mälberg ning tema statistikust kavaleri Novoseltsevit Velvo Väli.
Statistikaameti raudse rusikaga direktrissi Kaluginat kehastab Tiina Mälberg ning tema statistikust kavaleri Novoseltsevit Velvo Väli. Foto: Gabriela Liivamägi

Rakvere Teater toob Otepääle igihalja komöödia «Armastus tööpostil», kus hargneb lahti kahe inimese teineteiseleidmise lugu. Etendust mängitakse homme Otepää gümnaasiumi saalis.

Samanimeline film kuulub vene komöödiate kullafondi ning ka näidend oli omal ajal väga populaarne, olles 1970. aastatel Rakvere Teatri repertuaaris.

Teksti üks autoritest Eldar Rjazanov on öelnud nii: «Sotsiaalselt väga raskel ajal ja ajal, mil riik on võlts, tasub loota ainult armastusele. Armastus ei tule iga inimese juurde. Ja armastamiseks, teatavasti, ei ole võimeline iga inimene. Ja kui armastus siiski tuleb ja inimene on võimeline armastama, on sellestki vähe – armastust peab oskama hoida. Ja mitte tund aega, vaid surmatunnini. Oskus armastada ja olla armastatud – see on omaette peatükk.»

Statistikaameti raudse rusikaga direktrissi Kaluginat kehastab Tiina Mälberg ning tema statistikust kavaleri Novoseltsevit Velvo Väli, kes pälvis rolliga Eesti teatri aastaauhindade jagamisel parima meesnäitleja tiitli. Teistes osades on Anneli Rahkema, Erni Kask, Saara Kadak ja Marin Mägi-Efert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles