Valga maadlejad olid kodus edukad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punases trikoos Gerli Valgre tuli oma kaalukategoorias igati tublile teisele kohale.
Punases trikoos Gerli Valgre tuli oma kaalukategoorias igati tublile teisele kohale. Foto: Rein Säinas

Valga seitsmendad lahtised meistrivõistlused noortele kreeka-rooma maadluses ja naistemaadluses said teoks laupäeval Valga spordihallis. Osa võttis kokku 25 klubi 146 maadlejat Eestist, Lätist, Leedust ja Soomest. Individuaalselt saavutasid Valga maadlejad kaheksa medalikohta ning klubide arvestuses tuldi kolmandale kohale.

2003. aastal ja hiljem sündinud poiste kehakaalus kuni 27 kilogrammi saavutas võidu Vladimir Lukjanov Sparta klubist. Valga maadlusklubi esindaja Renat Liske pidi leppima viienda kohaga. Kaalukategoorias kuni 30 kilogrammi läks võit Liepāja klubi esindajale Davis Dvinisele. Valga poisid Vjatšeslav Berjozkin ja Vadim Krivov olid vastavalt kaheksas ja kümnes.

Kuni 35kilogrammiste klassis läks järjekordne võit Liepājasse Edgars Laugalisele. Valga maadleja Aleksandrs Zaicevs jäi viiendaks ja Ain-Alar Pundonen pidi leppima 13. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles