Valga linn tunnustas aasta tegijaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsertaktusele Valgas olid sel aastal kaasatud ka linna mudilased. Koos Jassi Zahharoviga laulsid Buratino ja Walko lasteaia lapsed hümni, millega pidulik aktus avati. Hiljem esitasid mudilased tuntud lastelaulu «Mu koduke».
Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsertaktusele Valgas olid sel aastal kaasatud ka linna mudilased. Koos Jassi Zahharoviga laulsid Buratino ja Walko lasteaia lapsed hümni, millega pidulik aktus avati. Hiljem esitasid mudilased tuntud lastelaulu «Mu koduke». Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsertaktusele Valga kultuurikeskusesse kogunes neljapäeva õhtul saalitäis linnakodanikke. Aasta tegijad said kätte auhinnad «Valga aastaring».

Valgal on traditsioon tunnustada igal aastal isikuid, organisatsioone ja ettevõtteid, kelle tegevus jätnud jälje ning mõjutanud oluliselt linna arengut, kes panustanud aega ja teadmisi kodulinna hüvanguks ning kelle tegevus on olnud tänuväärne ja inspireeriv.

Pidulik aktus algas ühise hümnilaulmisega, mille eeslauljad olid lisaks Jassi Zahharovile lasteaedade Buratino ja Walko lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles