Valgalased aitasid püstitada Guinnessi maailmarekordit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rekordi püstitamisele panid õla alla ka 25 Valga treeninggrupi liiget.
Rekordi püstitamisele panid õla alla ka 25 Valga treeninggrupi liiget. Foto: Rein Säinas

Laupäeval sündis Guinnessi maailmarekord, kui HIIT- ehk intensiivsetel intervalltreeningutel osales 24 tunni jooksul üle maailma rekordarv inimesi. Nende seas oli ka rohkem kui 680 inimest Eestist, Lätist ja Leedust.

Kümned tuhanded sportlikud ja aktiivset eluviisi hindavad inimesed üle maailma kogunesid nii oma kohalikesse Herbalife´i  klubidesse kui parkidesse ja muudesse avalikesse spordisaalidesse alates USAst, Hiinast, Venemaast, Mehhikost Baltimaadeni välja.

Tiina Sheini TS Public Relations OÜst andis teada, et maailmarekordi püstitamise treeningust võtsid osa ka eestlased Tallinnast Valgani. Siin andsid omapoolse panuse 25 inimest. Globaalse masstreeningu eesmärk oli mitte ainult Guinnessi rekorditeraamatusse pääseda, vaid juhtida inimeste tähelepanu tervisliku ja aktiivse eluviisi tähtsusele ja inspireerida seda igapäevaselt rakendama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles