Võõras koer ründas naist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksikoer. Pildil olev loom pole juhtunuga seotud.
Taksikoer. Pildil olev loom pole juhtunuga seotud. Foto: HINDREK RIIKOJA/PM/SCANPIX BALTICS

Teisipäev, 31. märts oli Valga politseile taas töörohke.

Kella 12.30 ajal teatati tülist endiste elukaaslaste vahel. Politsei selgitas välja, et alkoholi tarvitanud mees nõudis naiselt raha puude lõhkumise eest, mida ta pere väitel lõhkunud ei olnudki. Politsei vestles osapooltega, rahustas nad maha ja viis mehe tema koju. Osapooltel hilisemaid pretensioone üksteise suhtes ei olnud.

Kella 17 paiku teatati, et Valgas pole koju naasnud keskealine mees, kellel võib olla terviseprobleeme ning kel pole telefoni kaasas. Politsei selgitas välja, et otsitav mees viibib haiglaravil ning edastas info ka lähedastele.

Kella 19 paiku teatati, et Põdrala vallas kõndis naine üle eramaa oma kodu suunas, kui võõral krundil olev taksikoer naist jalast näksas. Kiirabi vaatas naise üle, tal oli kerge vigastus.

Kella 19.20 ajal sai politsei väljakutse korterisse Valgas Allika tänaval, kus selgus, et joobes mees pööras tülli oma naisega ja nõudis, et viimane kodust lahkuks. Naine otsustaski ajaks, mis kulub mehel rahunemise ja kainenemise peale, ühes lastega kodust lähedaste juurde lahkuda.

Kella 20 paiku teatati, et Valgas Kungla tänaval piljardisaalis on keskealine agressiivne naine, kellega on kaasas väike laps. Kiirabi hinnangul vajas naine haiglaravi ning laps toimetati esialgu hoiule lastekodusse.

Samuti teatati politseile , et Puka vallas Plika külas on sisse murtud kõrvalhoonesse ja varastatud mootorsaag Stihl, jalgratas ning tööriistu. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on umbes 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles