Otepää otsib ideid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsus
Otepää vallavalitsus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmisel aastal täitub Otepää esmamainimisest 900 aastat. Otepää vallavalitsus kuulutas sellega seoses 1. aprillil, Otepää linna sünnipäeval, välja sündmuste ideekonkursi. Eesmärk on leida ideid, et väärikalt tähistada Otepää esmamainimise aastapäeva.

Konkursist on oodatud osa võtma kõik, kes soovivad anda oma panuse Otepää 900. aastapäeva tähistamiseks. Ideekonkursi auhinnafond on 900 eurot, esitada võib igas  žanris ideid – kultuuri- spordi, meelelahutusüritused, filmi-video, jne projektid. Konkurss kestab 1.juunini. «Otepää 900» programm kestab kogu 2016. aasta ja sel ajavahemikul peab ka toimuma konkursile esitatud sündmus.

Laekunud ideed vaatab üle «Otepää 900 komisjon» ja hiljem pannakse need rahvahääletusele. Võitnud ideede edaspidist elluviimist toetab Otepää vallavalitsus. Võitja selgub 2015. aasta septembris.

«Ideekonkursile on oodatud kõik julged mõtted ja värsked ideed, mis oleksid kingitus Otepääle,» sõnas Otepää vallavanem Kalev Laul. «Soovime väärikalt tähistada Otepää esmamainimise 900 aastapäeva.»

Konkursi tingimuste kohta saab lisateavet Otepää valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles