Märkamine toob aitajatele tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal esimest korda läbi viidud tunnustusüritusel «Lastega ja lastele» pälvis ühe väljaantud auhindadest «Lapse suur tegu» Keeni põhikooli õpilane Jaagup Hinn (keskel). Auhinna andsid üle näitlejad Anti Kobin (vasakul) ja Taavi Tõnisson.
Eelmisel aastal esimest korda läbi viidud tunnustusüritusel «Lastega ja lastele» pälvis ühe väljaantud auhindadest «Lapse suur tegu» Keeni põhikooli õpilane Jaagup Hinn (keskel). Auhinna andsid üle näitlejad Anti Kobin (vasakul) ja Taavi Tõnisson. Foto: Sven Soome

Taas saab tunnustada neid, kes omakasupüüdmatult märganud abivajajaid. Mullu pälvis puudega koolivenna märkamise eest tunnustuse Keeni kooli õpilane Jaagup Hinn.

«Head teod ei ole osa normist, head teod on norm. Kui kõik natuke rohkem märkaksime – oma lapsi, lähedasi, naabrilast, kolleegi –, poleks üldse vaja eraldi üritust selliste inimeste tunnustamiseks,» ütles SEB heategevusfondi tegevjuht Triin Lumi.

Tunnustusauhinnale «Lastega ja lastele» võib esitada nii häid inimesi kui organisatsioone, ametiasutusi, vabaühendusi või ettevõtteid. Ettepanekuid võivad teha nii eraisikud kui organisatsioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles