Maakonna linnad sätivad end lilleehtesse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas alustati kevadlillede istutamisega esmaspäeval. Kõige esimesena said need paika kultuurikeskuse esisel asuvatesse kastidesse ja vaasidesse. Korrastus- ja istutustöödel olid abiks Valga põhikooli 6.a klassi õpilased.
Valgas alustati kevadlillede istutamisega esmaspäeval. Kõige esimesena said need paika kultuurikeskuse esisel asuvatesse kastidesse ja vaasidesse. Korrastus- ja istutustöödel olid abiks Valga põhikooli 6.a klassi õpilased. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa linnades on esimesed kevadlilled juba mullas. Valgas ja Otepääl istutati esimesed võõrasemad kastidesse ja vaasidesse esmaspäeval, Tõrvas käis istutustöö teisipäeval.

Eelmise aasta varajasel kevadel istutati Valgas esimesed lilled mulda 15. aprilli paiku, tänavu nädal hiljem ehk 20. aprillil. Kuigi kalendri järgi on kevad juba ammu käes, ei ole külmad ja vihmased ilmad töid soosinud. Esmaspäevalgi, kui lilleistutustööd Valgas käisid, sadas vahepeal vihma, siis rahet ja jälle vihma. Puhus külm ja vinge tuul.

Valga linnavalitsuse haljastuse vanemspetsialistile Anne Vaigrele olid lillepeenra ja vaaside korrastamisel ning lillede mulda panemisel abiks tulnud Valga põhikooli 6.a klassi õpilased õpetaja Ester Kukega. «Kui ilm vähegi lubab, jätkame lastega istutustöid kolmapäeval kultuurimaja juures,» ütles Vaigre teisipäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles