Õhus on suurvalla sünd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva linna, Helme, Hummuli ja Põdrala vallavolikogu liikmed otsustasid ühehäälselt alustada läbirääkimisi omavalitsuste  ühinemiseks. Reedel toimunud volikogu istungil hääletasid läbirääkimiste alustamise poolt kõik kaheksa kohalolnud Põdrala vallavolikogu liiget.
Tõrva linna, Helme, Hummuli ja Põdrala vallavolikogu liikmed otsustasid ühehäälselt alustada läbirääkimisi omavalitsuste ühinemiseks. Reedel toimunud volikogu istungil hääletasid läbirääkimiste alustamise poolt kõik kaheksa kohalolnud Põdrala vallavolikogu liiget. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helme valla ettepaneku hakata liitumisläbirääkimisi pidama võtsid vastu ka Hummuli ja Põdrala vald. Tõrvagi on jah-sõna andnud. Õhus on Eesti suuruselt viienda omavalitsuse sünd.

Kolmapäevasel Hummuli vallavolikogu istungil oli arutusel Helme vallavolikogu esitatud ettepanek alustada ühinemisläbirääkimisi.

«Need neli omavalitsust on näitajate poolest üpris võrdväärsed. Ühinemine annaks piirkonnale võimekust juurde,» põhjendas Helme vallavanem Tarmo Tamm. «Meil kõigil on ühine mure: inimesed lahkuvad piirkonnast. Kui omavalitsus on tugevam ja võimekam, saame elu paremini edendada ja piirkonda arendada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles