Selgusid naiskodukaitse täpsemad laskurid

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viia Kaldam on laskevõistlustel korduvalt parimate seas olnud.
Viia Kaldam on laskevõistlustel korduvalt parimate seas olnud. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeval, 25. aprillil toimus Männiku lasketiirus Naiskodukaitse vabariiklik laskevõistlus, millest võtsid osa Võrumaa, Tartu, Rapla, Viru, Valga, Sakala, Pärnumaa, Lääne, Alutaguse, Tallinna Põlva, ja Harju ringkonna võiskonnad.

Osalejate rohkuse tõttu toimus laskmine kahes vahetuses ning lasti nii sportpüssi kui püstolit. Neljaliikmeliste võistkondade kaks liiget sooritasid püssiharjutust ning kaks püstoliharjutust. Püssist laskmises napsas esimese koha Valeria Koljuhhina Alutaguse ringkonnast 289 punktiga.  Valga ringkonna esindajatest tulid Viia Kaldam 271 punktiga seitsmendaks ja Annika Pang 259 punktiga 13. kohale.   

Püstoliharjutuses tuli 278 punktiga esimeseks Anna Kulešova Tallinna ringkonnast. Valga laskuritest tuli Janne Salumäe 260 punktiga üheksandale ning Marjana Lehepuu 239 punktiga 16. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles