Joobes isikud tegid hulle tükke

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Martin Ilustrumm

Teisipäeval, 5. mail sai Valga politsei taas mitu väljakutset, mis olid seotud joobes isikutega.

Valgas Raja tänaval kaupluses kinni joobes härra, kes varastas poest singirulle. Kaup tagastati poele rikkumata kujul, mehe suhtes alustati menetlust ja ta viidi kainenema.

Kella 17 paiku tuli teade, et Sangaste vallas raudteeülesõidul on joobes mees, kes takistab rongiliiklust. Politsei viis joobes mehe kainenema. Kellegi elu ohtu ei sattunud, kuna rongijuhi äkkpidurdus säästis mehe hullemast.

Kella 17.45 ajal teatati, et Otepää bussijaama juures on poolalasti mees, püksid maas, kes tarvitab alkoholi. Politsei toimetas mehe esiti tema koju ning alustas toime pandud korrarikkumise osas menetlust.

Kella 21.30 ajal saabus info, et Taheva vallas majade vahel on purjus räuskavad noormehed. Politsei vestles noortega, juhtides tähelepanu nende ebaadekvaatsele käitumisele avalikus kohas. Mehed lubasid teisi enam mitte häirida.

Kella 22.50 ajal teatati, et Tõrvas Kaarlimäe tänaval majas ründas joobes mees oma naist. Naine põgenes hirmust metsa ning mees olevat niisamuti maja juurest autoga minema sõitnud. Politsei pidas mehe Tõrvas Viljandi tänaval kinni. Kuna ta oli joobnuna autoroolis, kõrvaldati ta juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

Tüli oligi tekkinud sellest, et naine takistas alkoholi pruukinud mehel autoga poodi suitsu järele minemast. Füüsilist vägivalda õnneks ei esinenud. Asjaolude lahendamisega tegeletakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles